Marele retailer german Lidl va avea din 1 noiembrie un nou CEO – Marco Giudici. Acesta va prelua poziția de la Frank Wagner.

Giudici s-a alăturat Grupului Lidl în anul 2013, în Italia. Între 2015 și 2018, a ocupat poziția de Director Național de Achiziții si Marketing și membru al Consiliului de Conducere al Lidl România. Ulterior, și-a continuat activitatea în cadrul sediului central al Grupului Lidl, fiind responsabil pentru divizia de marketing, strategii promoționale și category management la nivel de grup.

Lidl este unul dintre liderii retailului românesc modern, cu aproape 300 de magazine pe plan local. Printre unitățile deschise în ultimele luni se numără cele din Târgovişte şi Motru (ambele în 24 iunie), Corbeanca în 17 iunie, Snagov în 27 mai.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise aproape 300 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului 2019, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.