Kaufland România, lider în clasamentul celor mai doriți angajatori din retail

Kaufland România este cel mai dorit angajator din industria de retail din țara noastră, conform unui studiu întocmit de compania de cercetare Universum Global. Kaufland e lider național pe segmentul food/supermarketuri/hypermarketuri, la categoria business/commerce. Studiul este primul realizat pentru piața din România și are la bază un eșantion de peste 10.000 de studenți.

Rezultatele studiului au arătat că echilibrul dintre viața personală și profesională joacă cel mai important rol pentru studenții care se află în căutarea unui job, urmat îndeaproape de obiectivul de siguranța locului de muncă.

Kaufland a reușit să se poziționeze în topul companiilor din industria de retail, segmentul food, din România, nu numai în ceea ce privește atragerea de talente în rândul persoanelor interesate de a avea o carieră în retail, dar și în ceea ce privește modelul de succes al businessului. Fiind în continuă expansiune la nivel național, recrutarea unui număr mare de angajați pentru fiecare magazin nou și crearea unei strategii integrate de brand de angajator a asigurat poziția Kaufland România în topul celor mai celor mai doriți angajatori din industria de retail din România.

Poate și pentru a își conserva poziția de lider în acest top, recent, Kaufland România, a anunțat decizia de a crește salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la suma de 2.000 lei brut cu tichete de masă, remunerație ce poate ajunge în funcție de vechime și până la 3.800 lei brut, cu sporuri și tichete de masă, dar și acordarea unei zile de concediu de odihnă în plus – măsură ce va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

Tot în 2016, Kaufland România a primit certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employers Institute din Olanda. În calitatea sa de organizație independentă, The Top Employers Institute întreprinde anual un amplu proces menit să auditeze și să certifice companii de top din întreaga lume care demonstrează cu succes că asigură condiții optime angajaților săi în vederea desfășurării activității și atingerii obiectivelor de performanță. Kaufland România a îndeplinit anul acesta performanța de a fi singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. Kaufland este prezent în România de 11 ani cu un număr de 112 magazine deschise.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved