Mega Image a deschis, înainte de Crăciun, cinci magazine de proximitate Shop & Go și un supermarket Mega Image, numărul total al magazinelor operate de retailerul controlat de grupul de retail Ahold Delhaize ajungând la 522 unități comerciale.

Patru dintre magazine sunt situate în București, unde retailerul deține cele mai multe dintre magazinele sale, unul este situat în Fundulea (jud. Călărași) și unul în Florești (jud. Giurgiu).

Comparativ cu anul precedent, Mega Image a avut un ritm de extindere ușor mai scăzut, ceea ce i-a permis rețelei Profi, care a accelerat extinderea, ajungând la 501 magazine, să se apropie de rețeaua cu cele mai multe unități din România. În 2017, Profi a anunțat un plan de extindere la fel de ambițios, având toate șansele să devină retailerul cu cele mai multe magazine din România.

Mega Image deschide sase magazine

Detalii despre magazinele deschise:

Shop&Go Siseşti 50, situat înBucureşti, sector 1, şos. Gheorghe Ionescu Siseşti, nr.50, parter,ap. 4A. Acesta are o suprafață de vânzare de 105 mp.

Shop&Go Pădurea Neagră, situat în Bucureşti, Drumul Pădurea Neagră, nr. 4, sector 1. Acesta are o suprafață de vânzare de 77 mp.

Shop&Go Gheorghe Sorescu 1, situat în Fundulea, str. Gheorghe Sorescu, nr.1, județul Călăraşi. Acesta are o suprafață de vânzare de 97 mp.

Shop&Go Aviator Serbănescu 26, situat în Bucureşti, str. Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu, nr.26, parter, bl. XVII B, sector 1. Acesta are o suprafață de vânzare de 110  mp.

Shop&Go Mihai Viteazul 134, situat în sat Floreşti, comuna Floreşti, str. Mihai Viteazul, nr.134, județul Giurgiu. Acesta are o suprafață de vânzare de 104  mp.

Mega Image Giurgiului 4, situat în Bucureşti, şos. Giurgiului, nr.125, bloc A4, parter, sector 4. Acesta are o suprafaţă de vânzare de 295mp.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea care cuprinde în prezent 522 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (229), Shop&Go (291), Gusturi Româneşti (2).

Retailerul a înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de 3,56 miliarde de lei și un profit net de 102 milioane de lei.