Samsung, Huawei și Apple, cele mai vândute smartphone-uri în 2016

Smartphone-urile produse de Samsung, Huawei și Apple, au fost cele mai vândute dispozitive de către retailerul de specialitate Quickmobile în 2016.

În cazul Samsung, cele mai multe vânzări au fost înregistrate de modelele din seriile J, A şi S, inclusiv modelul de top, Samsung S7 Edge, cu prețuri între 3.100 și 3.300 de lei. Huawei, cu modelele P8, P9 și Y5, ocupă a doua poziție în topul celor mai vândute telefoane mobile inteligente de către Quickmobile. Producătorul american Apple s- plasat pe poziţia a treia, majoritatea clienţilor optând pentru modelul iPhone 7, cu prețul de 3.600 de lei. Vânzări importante au obţinut şi smartphone-urile Xiaomi sau cele HTC.

„Atunci când își achiziționează un telefon, românii sunt atenți la mai multe aspecte, pornind de la designul acestuia, până la funcțiile și performanțele pe care smartphone-ul le atinge. Mai mult decât atât, poate cel mai important aspect pe care aceștia îl iau în considerare îl reprezintă prețul, dar, chiar și așa, există un număr mare de clienți dispuși să plătească peste 3.000 de lei pentru un produs premium”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.

Quickmobile este unul dintre cele mai importante magazine de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind prezent atât cu o rețea de puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale din țară, cât și prin magazinul online quickmobile.ro.

În 2015, compania s-a extins prin lansarea magazinului online QuickmobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved