Lanțul de cofetării Nedelya, buticul de bijuterii Sevda și brandul de încălțăminte Veer își așteaptă clienții la Veranda Mall începând cu această lună.

„Vrem să aducem locuitorilor din Obor o diversitate de produse, servicii şi activităţi de petrecere a timpului liber la câteva minute distanţă de casă. Pentru a ne atinge obiectivul, luna aceasta am deschis la Veranda Mall cofetăria Nedelya, iar în curând centrul comercial va găzdui magazinele Sevda şi Veer. Vom continua să extindem portofoliul de chiriaşi şi de evenimente, astfel încât vizita la mall să fie cât mai plăcută”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Nedelya este un lanț de cofetării celebru în Bulgaria și nu numai. Are peste 30 de reprezentanțe în Europa de Est, dintre care cinci în România (cu această nouă unitate, din Veranda Mall). Cofetarii de la sud de Dunăre aduc la Veranda garanția unor produse de înaltă calitate, proaspete și de o finețe deosebită.

Totodată, Veranda Mall va mări portofoliul de magazine cu alți doi chiriași din zona de fashion, la finalul acestei luni fiind programate inaugurarea lanţului naţional de bijuterii Sevda şi magazinul de încălţăminte Veer.

În altă ordine de idei, Veranda Mall continuă tradiția activităților de petrecere a timpului liber în familie, îmbinând cumpărăturile evenimentele care atrag un public larg. Astfel, pe 25 martie, de la ora 18, centrul comercial organizează un concert Smiley, unde accesul este gratuit. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Sushi Terra şi va avea loc lângă spațiul special amenajat pentru copii, iar în deschidere va cânta Sore.