IKEA are 10 ani şi 10 zile de reduceri

Pe 21 martie 2017 se împlinesc 10 ani de la deschiderea magazinului IKEA Băneasa. Pentru IKEA România lucrează în prezent 569 de angajaţi, a precizat azi într-o întâlnire cu presa, Violeta Neniță, directoarea Magazinului IKEA Băneasa.

Amintim totodată că IKEA se pregăteşte de construcţia celui de-al doilea magazin din România care va fi în tot  Bucureşti. Mai precis, după ce lunile trecute le-a fost aprobat PUZ-ul, grupul suedez a anunţat că vor depune documentația pentru autorizația de construcție.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru magazinul  IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 57, a fost aprobat de către Primăria Generală a Capitalei. Aflat în partea de est a Bucureștiului, pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 57, cel de-al doilea magazin  IKEA din România va fi construit pe piloni, va avea o suprafață de aproximativ 37.000 de metri pătrați.

În anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul IKEA din România a atins vânzări în valoare de 514.661.610 lei (fără TVA), în creștere cu 21,2% față de anul financiar precedent. Numărul total de produse cumpărate a fost de 17,3 milioane și 3,2 milioane de oameni au vizitat magazinul. In plus, 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul IKEA.ro.

Câteva cifre interesante pentru magazinul IKEA Băneasa la aniversarea a 10 ani:

 • Cea mai vândută familie de mobilier a fost familia de sisteme de depozitare pentru camera de zi BESTÅ, cu peste 390.000 de bucăți vândute în cei 10 ani.
 • Farfuriile și bolurile din gama OFTAST au fost accesoriile cele mai apreciate de clienții noștri, care au în casele lor 1.619.919 de bucăți.
 • Prăjitura cu migdale ALMONDY CAKE a câștigat în fața chifteluțelor în vânzările Restaurantului, cu 1.391.547 de bucăți vândute.
 • Clientul cu cel mai mare bon din cei zece ani și-a mobilat simultan mai multe camere din casă și a cumpărat mobilier și accesorii în valoare de 104.568 lei.

Magazinul IKEA sărbătoreşte alături de membrii IKEA FAMILY cei 10 ani de la deschidere, cu 10 zile de reduceri de 10%, la 10 game diferite de produse:

 • 13 Martie – Jucării și așternuturi pentru copii
 • 14 Martie – Pahare și farfurii
 • 15 Martie – Perdele și draperii
 • 16 Martie – Mobilier pentru baie
 • 17 Martie – Comode pentru dormitor și oglinzi
 • 18 Martie – Mobilier pentru hol
 • 19 Martie – Pilote și perne pentru dormitor adulți
 • 20 Martie – Mese pentru sufragerie și pentru exterior
 • 21 Martie – Paturi și saltele pentru adulți
 • 22 Martie – Mese și dulapuri pentru birou

Reducerile sunt valabile în perioada 13-22 martie 2017 inclusiv, în limita stocurilor disponibile, pentru toți cei care au un card IKEA Family.

„Ne petrecem 85% din viață în interior, așa că este normal ca design-ul să ne influențeze starea de spirit. În IKEA, ne dorim să venim constant cu idei noi pentru a aduce în casele românilor ceea își doresc și au nevoie oamenii, pentru a se bucura de momentele mari și mici care îi fac fericiți acasă. Un mod prin care ne dorim să îi inspirăm pe oameni să își creeze o viață de zi cu zi mai bună acasă este spațiul IKEA Popas Urban, deschis pe Calea Victoriei nr. 46, până la finalul lunii martie,” a adăugat Violeta Neniță.

Pe lângă reducerile pregătite pentru membrii IKEA FAMILY, IKEA România îi așteaptă cu evenimente-surpriză și pe vizitatorii IKEA POPAS URBAN de pe Calea Victoriei nr.46.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2018 All Rights Reserved