Românul e frate de petrecere cu irlandezul! Guinness îi invită pe români să se alăture petrecerilor prilejuite de Saint Patrick’s Day. Astfel, între 16 și 19 martie, pub-urile partenere Guinness dau undă verde petrecerilor și toată lumea e invitată.

„Guinness este regizorul şi motorul petrecerilor de St. Patrick’s Day la nivel global, an de an, și suntem încântați să le propunem experiențe tematice românilor la fiecare ediție”, spune Paul Markovits, vicepreședintele departamentului de marketing al URBB, distribuitorul Guinness în România. „Ne bucurăm de reacțiile pozitive și de amploarea manifestărilor locale, ceea ce ne demonstrează că românii sunt frați de petrecere cu irlandezii și știu să sărbătorească împreună prietenia și buna dispoziție, alături de un pint de Guinness. St. Patrick’s Day a ajuns, cum ne place nouă să spunem, cea mai mare petrecere de după Anul Nou și am decis să dedicăm un weekend întreg acestei sărbători pline de veselie”, a mai spus oficialul companiei.

 

Pregătirile pentru petrecere au început încă de vinerea trecută. Încă din 10 martie, s-au organizat concursuri cu premii în 141 de unități partenere din toată țara, iar „Patrula Guinness” oferă amintiri foto prin Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Iaşi, Constanţa, Timişoara și Braşov.

Așadar, dacă în aceste zile vedeți petrecăreți îmbrăcați în verde, sau cu niște pălării ciudate, alăturați-vă petrecerii. Are mari șanse să fie una memorabilă. Noroc! „Slainte!”