Primul magazin Mega Image va fi deschis în Cluj-Napoca sâmbătă, 8 aprilie, aproape de centru, în galeria comercială Platinia din Calea Mănăștur nr. 2 – 6.

Supermarketul are o suprafață de circa 900 de metri pătrați și reprezintă ancora principală în cadrul galeriei Platinia.

“Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image.

Peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image și vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 534 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.