Mall-ul de proximitate Veranda Mall de lângă Bucur Obor a investit 10 milioane de euro într-o extindere cu circa 7.000 mp a spaţiilor, ajungând la o suprafaţă de 36.000 mp.

„Investiţia a fost refinanțată cu ajutorul CEC iar printre noii chiriaşi se numără Cinemax, cel mai mare lanţ de cinematografe multiplex din Slovacia, care va fi deschis în prima parte a anului viitor”, a declarat Andrei Pogonaru (foto mai jos), proprietarul centrului comercial Veranda, un mall care este o afacere de familie.

Până la deschiderea Cinemax, începând cu luna decembrie vor fi deschise și spațiile Worldclass, Decathlon, Colin’s și Head Office BCR sector 2.

Printre magazinele deschise deja în 2018 amintim aici: Metropolis, Miniso, Esquire, Geta Voinea Factory, Trenta Pizza. Asta după ce în anul 2017 au fost deschise magazine precum Penti, English Home, Decimas, Orsay, Forfecila, Sultan sau Animax.

„Veniturile Veranda Obor S.A. (Veranda Mall) în 2017 au fost de 7,5 milioane de euro.  Pentru anul curent estimăm venituricu 30% mai mari iar pentru anul 2020 ne așteptăm să depășim 10 milioane de euro cifră de afaceri, ca urmare a extinderii și deschiderii cinematografului, ambele etape generând trafic suplimentar și implicit creșteri ale vânzărilor magazinelor”, a adăugat Pogonaru.

Magazine şi cifre

  • Colin’s: suprafață 355 mp; total investiție: 200.000 euro
  • Decathlon: suprafață 1.800 mp; spațiu de joacă exterior copii: 600 mp
  • Worldclass: suprafață 1.500 mp; categorie: Bronze
  • Cinemax: 2.700 mp; total investiție: 2,5 milioane euro; 12 ecrane; două Săli VIP; Kids Lounge

Extinderea în două faze (a doua va fi încheiată în primăvară) aduce un plus de circa 7.000 mp închiriabili.

Amintim tot aici şi marele lanţ Cinemax intră pentru prima dată în România prin Veranda Mall.