Mega Image deschide al doilea magazin la Cluj-Napoca. Noul magazin se va afla în Piața Mihai Viteazul, la numărul 17 și va avea o suprafață de 890 mp. Noul magazin va avea în ofertă o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, o zonă de delicatese, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

„Cea de-a doua deschidere confirmă angajamentul pe care ni l-am luat odată cu lansarea pe piața din Cluj, acela de a aduce astfel clujenilor o experienţă diferită la cumpărături, care să le ofere inspiraţie pentru stilul lor de viaţă autentic. Continuăm, de asemenea, să susţinem şi să promovăm producătorii locali, prin parteneriate directe cu aceştia”, a transmis printr-un comunicat de presă Vassilis Stavrou, director general al retailerului.

Mega Image aplică și în zona Clujului politica de parteneriate cu producătorii locali (în special de fructe și legume), pentru a putea oferi o varietate cât mai mare de produse de sezon, proaspete. Alături de acestea, la noul magazin din Piața Mihai Viteazul se vor găsi și produse de carne de la producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa”.

Programul noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 7–22, iar duminica de la 8 la 21.

Mega Image, fondat în 1995, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 557 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image continuă extinderea în zona Cluj, cu magazine ce ar urma să fie inaugurate în Florești, Apahida și Baciu, conform actualdecluj.ro.