Altex deschide un nou magazin și ajunge la 98 de unităţi

Al doilea magazin pe care îl deschide Altex România în anul 2017 va fi în Dorohoi, în Complexul Comercial Nest Dorohoi (Bld. Victoriei, nr. 120, județul Botoșani).

Odată cu acesta, Altex ajunge la o rețea de 98 de magazine la nivel național.

Deschiderea magazinului are loc joi, 31 august, la ora 09:00. Magazinul va avea o suprafață de 600 mp.

„Prin deschiderea acestui magazin, oferim locuitorilor din Dorohoi acces la tehnologie modernă, la prețuri accesibile”, a declarat Daniel Mirea, Director Retail Altex România.

Cu ocazia deschiderii, Altex oferă promoții speciale la o gamă variată de produse. În magazin, clienții se pot bucura și de o ofertă specială de buy-back, care aduce o reducere în schimbul unui produs electrocasnic vechi.

În plus, clienţii care achiziționează produse în rate prin serviciul de creditare Credex, în perioada 31 august – 03 septembrie, primesc pe loc un card cadou de 100 lei. Oferta este valabilă în magazinul Altex Dorohoi pentru achiziții de minim 1499 lei, printr-un produs de finanțare disponibil în magazin. Pentru accesarea serviciului de creditare Credex, nu este necesară adeverință de venit.

De asemenea, Altex oferă iubitorilor de tehnologie posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved