Trei beri Bergenbier fost premiate pentru calitate în cadrul competiției „2017 World Quality Selections” organizată de Institutul Internațional de Calitate Monde Selection Bruxelles. Astfel, Bergenbier blondă a fost distinsă cu medalie de aur, în timp ce Bergenbier blondă fără alcool și Ale au primit medalii de argint.

„Recunoașterea internațională pentru calitatea Bergenbier ne onorează și ne bucură faptul că gustul deosebit al berii și prospețimea acesteia au fost apreciate. Datorită procesului special pe care îl folosim, maturat la rece, filtrat la rece și cu CO2 din fermentație naturală, reușim să oferim o bere cu care consumatorii  se pot răcori, asemeni senzației pe care o pot simți din răcoarea muntelui”, a declarat Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Competiția mai sus expusă a evaluat circa 3.000 de produse din 89 de țări, printr-un juriu format din 70 de specialiști independenți. Evaluarea a urmărit aspecte ce țin de calitatea produsului, ingrediente folosite, gust, prezentare, dar a luat în calcul și informațiile oferite consumatorilor, modul de ambalare și veridicitatea mesajelor folosite în comunicare.

Institutul de Calitate Monde Selection Bruxelles organizează de peste 55 de ani evaluări de calitate. Competiția World Quality Selections premiază anual cele mai bune produse care îndeplinesc criteriile de calitate impuse de un juriu global.