Auchan aniversează 11 ani în România cu o campanie de salvare a pădurilor

Auchan marchează sărbătorirea a 11 ani de la deschiderea primului hypermarket în România prin lansarea celei de-a doua ediții a campaniei de responsabilitate socială – Mobilizatron. În acest an, campania va fi dedicată responsabilității față de mediu, iar lansarea ei se va produce mâine, 4 octombrie.

„Auchan și-a dorit, întotdeauna, să fie mai mult decât o prezență comercială în România. La nivelul unui an, magazinele noastre derulează peste 500 de acțiuni de responsabilitate socială, iar Mobilizatron ocupă un loc special în această suită de inițiative”, spune Alex Păun, responsabil CSR Auchan Retail România. Cu mesajul „Ajutăm România să respire – O aniversare cât o plantare”, noua campanie a retailerului își propune să aducă împreună parteneri, angajați, autorități, ONG-uri de mediu din toată țara și bineînțeles, clienți, pentru un obiectiv comun: readucerea la viață a pădurilor românești.

Prima parte a campaniei se va desfășura în perioada 4 – 24 octombrie. În această etapă, în toate hipermarketurile Auchan, pe rafturile dedicate campaniei, se va găsi un produs special – setul Mobilizatron. Acesta va cuprinde un copăcel realizat 100% din hârtie reciclată iar achiziționarea lui va permite clienților, partenerilor și angajaților Auchan să contribuie, fără costuri mari de timp și bani, la îmbunătățirea calității mediului. Fondurile strânse din vânzarea kit-urilor Mobilizatron vor finanța achiziția stocului de puieți pentru plantare. Pentru fiecare copăcel simbolic achiziționat, Auchan va planta doi copaci.

Cea de-a doua parte a campaniei va fi cea de plantare și se va desfășura, în luna noiembrie, în toată țara. Plantarea va fi organizată de Auchan în colaborare cu ONGuri de mediu din toată țara, autorități locale, dar și voluntari. Toți cei care au achiziționat copăcei sunt bineveniți să participe la plantare, iar Auchan va asigura transportul către parcele.

Detalii despre campanie, precum și informații actualizate despre numărul de copăcei vânduți la nivelul retelei de hipermarketuri Auchan, se vor găsi pe site-ul https://auchan.ro/mobilizatron-2017/, începând cu data de 4 octombrie.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved