Penny Market și Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, au lansat campania “Am luat tot! Hai în vacanță!”, prin care românii pot beneficia de un pachet de vacanță ce include genți de călătorie la prețuri reduse și un voucher cadou în valoare de 50 de lei la un bilet de avion achiționat prin Blue Air.

“Am ales să încheiem acest parteneriat cu Blue Air deoarece suntem alături de românii care se întorc în țară sau care merg în vacanță”, a declarat Dennis Biernatzki, General Manager, REWE România.

“Astăzi, sunt tot mai mulți oameni care pleacă în două-trei mini-vacanțe pe an, pentru a vizita locuri noi. Prin urmare, alegerea bagajelor potrivite este importantă”, a adăugat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Campania cu puncte bonus de loializare “Am luat tot! Hai în vacanță!” se desfășoară în perioada 15 august – 23 octombrie 2018. Astfel, pentru fiecare zece puncte acumulate, clienții Penny Market vor primi 70% reducere pentru orice produs din colecția de genți de călătorie Vivess și un voucher cadou în valoare de 50 de lei la un bilet de avion achiziționat prin Blue Air.

Produsele din colecție de genți Vivess incluse în campanie sunt trollerele de mare, medie sau mici dimensiuni, geanta pentru cosmetice, geanta sport și rucsacul. Vivess este brand-ul german disponibil exclusiv în magazinele Penny Market.

Despre Penny Market

Penny Market, parte a grupului german REWE, este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea are şi de 3 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos (lângă Bucureşti), Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 225 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.

Despre Blue Air

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 106 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are 1.400 de angajați și nouă baze operaționale în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air operează o flotă de 29 de aeronave Boeing 737.