Între 27 și 29 octombrie, Veranda Mall sărbătorește primul an de la deschidere, cu activități tematice și reduceri de prețuri. Toți cei care vor veni la mall să se bucure de atmosfera de sărbătoare vor fi întâmpinați cu oferte dedicate, tort, șampanie, dar și ateliere speciale pentru copii.

„În primul an de activitate, ne-am dorit să fim cât mai aproape de locuitorii cartierului Obor, de cei care lucrează în proximitate, precum și de locuitorii din zonele învecinate, să le oferim un cadru plăcut, atractiv, în care să revină de fiecare dată cu drag. Atât prin opțiunile de shopping, cât și prin campaniile și evenimentele tematice, Veranda Mall a adus în zona Obor oportunități moderne de petrecere a timpului liber, adaptate trendurilor actuale. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul primului an și îi așteptăm în weekendul aniversar, pentru a se bucura de activitățile special pregătite cu această ocazie.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

3 zile de sărbătoare la Veranda Mall
Începând de vineri, 27 octombrie, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de reduceri instante oferite în cadrul acțiunii Un an într-o oră de reduceri ce va avea loc în hipermarketul Carrefour. Tot acolo, vor putea vizita târgurile comerciale, cu o selecție de produse speciale.

Sâmbătă, atmosfera de sărbătoare continuă. Cei mici sunt așteptați la atelierele Un an într-un desen de la 12:00 la 13:00, în zona Carrefour, la mezanin. Momentul culminant va avea loc de la ora 13:00, atunci când vizitatorii vor ciocni împreună un pahar de șampanie și vor servi din tortul aniversar Veranda Mall.

Și duminică clienții Veranda Mall vor beneficia de ofertele speciale, pregătite cu ocazia aniversării, iar târgurile aniversare din incinta Carrefour își vor aștepta în continuare vizitatorii.

Premii garantate pentru clienți

Cu prilejul weekendului aniversar, clienții Carrefour Veranda vor putea câștiga premii garantate la casele de marcat, unde au loc tombole din oră în oră, în perioada 27-29 octombrie, iar până la data de 29 octombrie, cumpărătorii se pot înscrie și la tombola aniversară pentru premiile în valoare de 1.000 de euro.

În weekendul 27-29 octombrie, și magazinele din Veranda Mall vor oferi discounturi și cadouri vizitatorilor. Printre brandurile care vor avea oferte speciale se numără Altex, CCC, Cupio, Decimas, Deichmann, Diamantini, Eco Clean, Exchange, Gerovital, Golden Rose, Gymboland, IQ Box Telekom, Kitchen Shop, Orange, Parfumeria El Divino, Sensiblu, Spartan, Tabacco Discount, Veer, Wineway.

Momentele speciale merită sărbătorite şi cu un film bun, de aceea The VR Cinema, primul cinematograf VR din România, îşi aşteaptă vizitatorii în Veranda Mall. Pentru momente de relaxare, VR Cinema Veranda a pregătit o selecţie de pelicule de realitate virtuală pentru toţi iubitorii de film care îşi doresc să experimenteze noi senzaţii.

Programul complet al aniversării Veranda Mall este disponibil aici. Pentru mai multe detalii despre Veranda Mall puteți vizita website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda Mall. Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, atinge nivelul de 60 de milioane de euro.