În acest an, de Halloween, Lidl a pregătit mai multe produse tematice. Cum nicio petrecere nu este completă fără o masă plină cu bunătăți, petrecerea de Halloween nu poate face excepție. Pentru a întâmpina cum se cuvine creaturile nopții, Lidl își îndeamnă clienții să viziteze magazinele și să găsească mai multe surprize.

„Monștrii” pot fi tentați de o farfurie de nuggets din piept de pui (11.99 lei), niște Monster Pizza (5.99 lei) sau un desert din spumă de zahăr (5.99 lei). Pentru „vampiri”, Lidl a pregătit o „dietă” cu suc de fructe roșii (7.99 lei) și bomboane gumate „Dracula” (3.99 lei).

Specific pentru Halloween este și dovleacul sculptat care reprezintă „Lanterna lui Jack”. Un dovleac gata de sculptat este disponibil la Lidl la prețul de 1,49 lei/kg.

Toate aceste „surprize de speriat” se vor regăsi în magazinele Lidl din țară începând de joi, 26 octombrie, alături de o serie de alte produse ideale pentru inspirație, în cea mai înfricoșătoare noapte din an. Lista produselor se află în catalogul Lidl de Halloween.