Carrefour România a deschis astăzi cel mai nou hipermarket în interiorul celui mai modern centru comercial din sudul României, Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând astfel la un număr de 33 de magazine, în acest format, la nivel național. Carrefour Râmnicu Vâlcea le aduce locuitorilor din regiune o gamă variată de articole, cu peste 50.000 de produse, la cele mai mici prețuri. Astfel, noul magazin propune vâlcenilor o nouă experiență de cumpărături, la cele mai înalte standarde de calitate, venind în întâmpinarea lor cu cel mai nou şi inovator concept de hipermarket. Aceștia pot găsi într-un spațiu modern și prietenos tot ceea ce au nevoie sub același acoperiș.

„Ne bucurăm să fim prezenţi și în Râmnicu Vâlcea cu un hipermarket, pentru că ne-am dorit să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viața comunității din regiune. Oferim locuitorilor o nouă experiență de cumpărături, dintr-o gamă mult mai mare de peste 50.000 de produse, la cele mai mici preţuri, într-un spațiu modern şi atractiv. La Carrefour a devenit deja o tradiţie să oferim clienţilor noștri servicii de calitate și soluții inovative, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Elementul de noutate pentru cei mici este locul de joacă special amenajat lângă <<casa familiei>>  în care copiii, întâmpinaţi de casiere costumate ca în poveşti sau desene animate, se pot distra cât timp părinţii îşi fac cumpărăturile. Pentru cei mari, am pregătit 4 case de marcat <<SELF CHECK-OUT>> pentru mai multă rapiditate, fiind al doilea hipermarket Carrefour din România dotat cu această tehnologie, în contextul în care timpul este cea mai valoroasă resursă”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

„Așteptăm cu drag ca vâlcenii să ne treacă pragul și să se bucure de o experiență de shopping la cele mai mici prețuri. Suntem încrezători că vom fi pentru vâlceni destinația preferată de shopping pentru întreaga familie, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse, printre care se află și articole de la producătorii locali. Ne dorim ca prin prezența noastră aici să contribuim la dezvoltarea regiunii, atât pe piața forței de muncă, cât și pe cea a retailului modern. În plus, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, venim în întâmpinarea clienților noștri. Astfel, până pe 10 decembrie oferim reduceri de 50% pentru toată gama de jucării. Reducerea va fi oferită sub formă de voucher, valabil doar în hipermarket la noi, la cumpărarea oricărui tip de produs, în perioada 11 – 31 decembrie 2017”, a adăugat Marius Vicol, Director de magazin Carrefour Râmnicu Vâlcea.

Cei peste 300 de angajați vâlceni care s-au alăturat familiei Carrefour își așteaptă clienții cu mii de produse, în zone special dedicate. Specialiștii de la standurile de legume și fructe, pește și măcelărie, gastronomie, brutărie și cofetărie sunt pregătiți să își ghideze clienții în alegerea produselor și preparatelor. Asistența personalizată este disponibilă și la standul de electronice și electrocasnice, iar diversitatea produselor se face prezentă și pe rafturile de produse de larg consum, textile prin gama TEX, dar și pe cele din bazar, unde poți găsi sute de produse pentru casă și menaj, bricolaj sau papetărie și grădină.

Magazinul este deschis zilnic, între orele 8-22.