Carrefour a anunțat azi că în 21 septembrie a finalizat procesul de remodelare a magazinelor Billa din România, un proces care a durat 7 luni.

Acest proces a fost marcat apoi de deschiderea primului magazin Billa din București, Market Liberty Mall.

Procesul de remodelare s-a încheiat cu transformarea ultimelor patru magazine, din Billa în Market, în orașele: București (două magazine), Timișoara și Mangalia.

„Transfomarea a urmărit în permaneneţă firul roșu al proiectului: “BEST OF BOTH : noul model are ceea ce este mai bun din Billa și din Market”, a declarat Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România.

„Odată cu ultimele magazine Billa remodelate, am deschis și două noi supermarketuri în Cluj și Ştefăneştii de Argeș, ajungând la un număr de 218 supermarketuri în România”, a adăugat Jean Baptiste Dernoncourt.

Cum a început?

În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societăţii Billa România, cu Grupul Rewe.

Într-o a două etapă, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței a abrobat achiziția celor 86 de magazine Billa. Datorită acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de supermarketuri din România, ca prezentă geografică.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ și 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.