Coca-Cola HBC a anunțat numirea lui Jovan Radosavljevic în funcția de director general al Coca-Cola HBC România, începând cu 1 mai 2018. În prezent, el conduce operațiunile companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken, în FYROM.

Jaak Mikkel, în prezent Director General al Coca-Cola HBC România va prelua, de la 1 mai 2018, poziția de Director General al Coca-Cola HBC Polonia.

Jovan Radosavljevic (foto mai sus) și-a început cariera la Coca-Cola HBC în urmă cu peste 16 ani, în echipa de vânzări din Serbia.

Începând cu anul 1998, el a deținut mai multe poziții în companie, până în 2009, când a devenit director de vânzări al Coca-Cola HBC Serbia, extinzându-și apoi responsabilitățile în Muntenegru, în 2010 și în Kosovo, în 2011.

Radosavljevic este un bun cunoscător al pieței românești, datorită celor aproape trei ani petrecuți aici în calitate de director comercial în urmă cu câţiva ani.

În prezent, Jovan Radosavljevic conduce o echipă de 370 de oameni în Pivara Skopje.

Despre Jaak Mikkel

Jaak Mikkel (foto mai jos) s-a alăturat Coca-Cola HBC în urmă cu 10 ani, în calitate de director de vânzări în organizația țărilor baltice. În 2012, a fost promovat în funcția de director general al Pivara Skopje unde, alături de echipa sa, a atins cel mai mare volum de băuturi răcoritoare vândut, până atunci, în istoria companiei, atât o creștere istorică a cotei de piață în această categorie, cât și în cea a berilor.

În ultimii patru ani, Jaak Mikkel a ocupat funcția de director general al Coca-Cola HBC România. În mandatul său, business-ul a atins unele dintre cele mai mari volume și venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de băuturi în portofoliu și a fost consolidată poziția de lider al industriei băuturilor din România.

Coca Cola HBC

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă și are operațiuni în 28 de țări, servind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni.

Coca-Cola HBC este lider al industriei de băuturi în Dow Jones Sustainability Index (atât la nivel mondial cât si european) și este totodată inclusă in FTSE4Good Index. Coca-Cola HBC este listată la Bursa de Valori din Londra (LSE: CCH), iar acțiunile sale sunt listate la Bursa din Atena (ATHEX: EEE).