Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis o nouă cafenea în București, în complexul de birouri Campus 6.1 dezvoltat lângă staţia de metrou Politehnica, pe Blvd. Iuliu Maniu 6.

Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 204 metri pătrați și o terasă de 124 metri pătrați pentru fumători.

Cafeneaua oferă şi cele mai bune băuturi pe bază de cafea, inclusiv produsele din ofertele limitate, alături de cafelele cu arome de sezon, cum ar fi Pumpkin Spice Latte, vedeta toamnei la Starbucks.

„Ne-am gândit la angajații din clădirea Campus 6.1, dar și la cei peste 10.000 de studenți ai Politehnicii care tranzitează parcul din campus zilnic”, a declarat Karol Żuradzki (foto mai jos), director regional pentru România și Bulgaria.

Pe lângă băuturile pe bază de cafea, noua unitate oferă și gustări rapide, dar și deserturi, perfecte pentru pauza de prânz.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 45 cafenele în 12 orașe. Amintim că lansarea primei cafenele Starbucks în România a avut loc în anul 2007.

Despre Starbucks

Cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China. AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1.650 de restaurante în 16 țări.