Din 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de György Galántai (foto mai jos). Asta pentru că fostul Country Sales Manager România, Dan Timotin, tocmai a preluat poziția de General Manager al operațiunilor Coca-Cola HBC din Macedonia (fosta Iugoslavie).

Noul director de vânzări pe România, György Galántai, și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales.

Astfel, grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin (foto mai jos) în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019.

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România.

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director. În 2015 a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România.

Revenind la Galantai, odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România.

Despre Coca-Cola HBC România

Coca Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, deservind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni.

Conform studiului „Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola în România”, realizat pe baza datelor financiare din 2015, prezenţa acestui sistem pe piaţa locală generează o valoare adăugată de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB.

În România, Coca-Cola HBC România este liderul industriei de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi.