PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își continuă planul de extindere prin deschiderea celui de-al cincilea magazin în orașul Arad.

Noul magazin PENNY din Arad, de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 95, are o suprafață de vânzare de 857,2 mp şi 79 de locuri de parcare.

Până în 2029, PENNY își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, PENNY  a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj, ca urmare a unei investiții de 26 de milioane de euro.

Despre PENNY

Penny România a depășit anul trecut pragul de 1 miliard de euro la cifră de afaceri.  Compania a anunţat că va continua în acest an programul agresiv de extindere, cu 30 de noi magazine și, în plus, va finaliza procesul de modernizare a întregii rețele, lansat în urmă cu 2 ani.

PENNY este parte a grupului german REWE și este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 314 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.