Mega Image a anunțat preluarea a 10 unităţi din reţeaua Zanfir din Vrancea, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenți, preluare efectuată ca urmare a aprobării achiziției de către Consiliul Concurenței.

Cele 10 magazine din rețeaua Zanfir sunt: Dărmăneşti, Gara Focşani, Piaţa Focşani Shop&Go, Sud Focşani, Obor Focşani, Tg. Ogna, Big Focşani, Adjud, Panciu şi Hipermarket E85.

Acestea vor fi integrate în următoarele luni de către Mega Image astfel: 8 locații vor fi transformate în magazine Mega Image, format mediu și mic potrivit suprafeței utile și două locații vor fi transformate în Shop&Go.

Astfel, unul dintre cei mai mari retaileri locali independenți, lanțul de supermarketuri Zanfir, va consolida prin această tranzacție prezența Mega Image în zonă.

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piața locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare și expansiune în noi teritorii”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Retailerul vrâncean Zanfir, deținut de soții Lilieana și Vasile Zanfir, are o istorie cu tradiție pe piața locală, primul supermarket fiind inaugurat în anul 2002, urmat de o dezvoltare rapidă, câștigând notorietate în rândul localnicilor.

„Suntem într-un moment de referință pentru dezvoltarea brandului nostru, așa cum l-am construit până acum, un moment în care ne simțim mândri de ceea ce am realizat: un brand solid și pregătit pentru a intra în portofoliul unui retailer internațional de renume. O ascensiune care ne confirmă că am avut strategia corectă și pe care o vom urmări în continuare,” a declarat Lilieana Zanfir, director general și proprietar al companiei Zanfir.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 677 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.