Dedeman, cea mai mare rețea din România cu magazine de materiale de construcţii şi amenajări interioare, deschide în 3 septembrie magazinul cu numărul 56 în comuna Blejoi de lângă Ploieşti.

Acesta este al doilea magazin din zonă al fraților Pavăl, primul Dedeman de acolo fiind deschis în anul 2013 pe strada Oborului, lângă Spitalul Județean de Urgență.

Amintim că Dedeman SRL a înregistrat anul trecut, în plină criză sanitară, o cifră de afaceri netă de circa 9,08 miliarde de lei. Atât cifra de afaceri cât şi profitul şi numărul de angajați au crescut (detalii mai jos).

Noul magazin

Noul magazin Dedeman a presupus o investiție totală de 14 milioane de euro. Această sumă include valoarea de achiziție a terenului de peste 6 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcție, rafturile, obiectele de mobilier și materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri și a zonei exterioare, utilajele și echipamentele necesare desfășurării activității, precum și valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafața construită a noului magazin este de 18.700 mp, dintre care circa 3.000 mp sunt alocați serei încălzite. În prelungirea serei a fost amenajată și o grădină exterioară de 940 mp.

Parcarea magazinului se întinde pe o suprafață de aproximativ 14.500 mp și are 598 de locuri de parcare.

“Odată cu inaugurarea acestuia, vom izbuti să fim mai accesibili pentru toți clienții noștri din municipiul Ploiești și din localitățile vecine și totodată să le oferim cea mai bună experiență la cumpărături”, a declarat – Dragoș Pavăl (foto), Președintele companiei Dedeman.

Gama de peste 50.000 de produse este susținută de servicii complementare precum cele de închiriere scule, mixare vopsele, confecționare perdele, livrare marfă, dar și de magazinul online (www.dedeman.ro), disponibil inclusiv în aplicația mobilă Dedeman.

Pentru un plus de inspirație, clienții pot apela și la Dedesign, un proiect online de design interior dezvoltat de companie, care prezintă încăperi mobilate și decorate în stilurile clasic, modern, multicolor sau glamour. Acestea sunt amenajate exclusiv cu produse comercializate în rețeaua Dedeman și sunt prezentate în detaliu pe dedesign.dedeman.ro.

Magazinul Dedeman Blejoi va fi prevăzut cu o centrală electrică fotovoltaică care va genera, prin intermediul panourilor solare montate pe acoperiș, energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. Puterea totală instalată va fi de aproximativ 400 kW.

Noul magazin are și o stație dublă de încărcare a mașinilor electrice.

Dedeman Blejoi este al doilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cel din Sfântu Gheorghe, care și-a deschis porțile în luna aprilie.

Dedeman în cifre

Dedeman este o afacere controlată de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, ale cărei baze au fost puse în anul 1992. Anul trecut, Dedeman SRL a înregistrat anul trecut, în plină criză sanitară, o cifră de afaceri netă de circa 9,08 miliarde de lei (de la 8,2 miliarde lei în anul 2019), având un profit net de 1,45 miliarde lei (de 1,28 miliarde lei în 2019). Retailerul a ajuns anul trecut la un număr mediu de 11.374 angajați, de la 10.769 salariați în 2019. Acum are peste 12.000 de angajaţi.

– 56 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;

– o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină;

– între 7.500 și 18.000 mp – suprafaţa unui magazin.