Metro România devine membru afiliat  al Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), având în centrul activităților comune susținerea și promovarea industriei ospitalității.

Împreună cu HORA, Metro România își propune să ducă mai departe misiunea sa de susținător și #partenerHoReCa al acestui sector, industrie care a fost pusă în fața multor provocări de la debutul pandemiei. Cu o vastă experiență în industria retail-ului, echipa Metro împreună cu HORA vor sprijini procesul de tranziţie la un model de business adaptat pentru noua realitate.

 

„Ne angajăm să susținem proiecte comune pentru a promova sectorul HoReCa în România. Vom continua să sprijinim această industrie prin soluții care să asigure o logistică și procese de livrare optimizate, servicii digitale care oferă vizibilitatea online și cresc eficiența afacerilor, precum și prin dezvoltarea sortimentului Metro Chef, pentru a satisface și susține necesitățile industriei gastronomice”, a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro România.

„Ne bucurăm să avem alături de noi un nou partener solid și de încredere, alături de care să derulăm proiecte de impact care vor contribui la repornirea și sprijinirea industriei HoReCa” a declarat Ion Biriș, Președinte HORA

Despre Metro România

Metro este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. În întreaga lume, Metro are aproximativ 16 milioane de clienți. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume. În exerciţiul financiar 2018/19, Metro a generat vânzări de 27.1 miliarde de euro.

Despre HORA, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România

HORA, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti, având misiunea de a susţine şi de a promova interesele şi valorile comune ale membrilor săi pe plan naţional şi internaţional. Organizaţia numără peste 100 de membri.