Reteaua de restaurante de tip fast-food Quasi Pronti din Romania creste pana la sfarsitul anului cu patru unitati francizate, doua deja fiind anuntate pentru  21 septembrie  in Arena Mall din Bacau si 27 septembrie, in Iulius Mall Cluj, urmand alte doua inaugurari in AFI Palace din Bucuresti si in Ploiesti Shopping City.

Astfel lantul de fast-food pe baza de paste si diferite tipuri de pizza isi depaseste targetul impus de francizorul portughez de doua restaurante pe an.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesita o investitie de aproximativ 30.000 de euro, la care se adauga taxa de franciza de 10.000 de euro si 5.000 de euro taxa de training. Un restaurant Quasi Pronti poate fi deschis in maximum 2 luni, insa compania are si experienta deschiderii unei unitati in 9 zile.

Franciza intrata pe piata in 2008 are deja sase localuri in tara in Liberty Center – Bucuresti,  Maritimo Shopping Center – Constanta,  Atrium Mall Arad,  Iulius Mall Timisoara,  Promenada Mall Braila si in Lotus Center din Oradea.