Coca-Cola HBC Romania, producatorul de bauturi racoritoare din Romania, are in plan relansarea programului Management Trainee pentru studentii in ultimul an sau proaspat absolventi pentru formarea lor in functiile de conducere ale companiei.

Recrutarea va avea loc pana la data de 1 iunie, iar programul propriu-zis de training va incepe in toamna. Durata programului este de doi ani, timp in care candidatii vor asimila toate informatiile necesare unei functii de conducere.

Acest program intentioneaza sa pregateasca viitorii manageri ce vor conduce cinci departamente din cadrul Cola-Cola HBC Romania: financiar, vanzari, marketing, logistica si productie localizate in Bucuresti, Timisoara si Dorna.

“Am decis sa continuam cautarea de tineri talentati si sa le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de maine”, a precizat Corina Licea, HR Manager Romania si Moldova al Coca-Cola HBC Romania.

Compania detine in prezent trei fabrici la Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei, iar intreaga sa activitate este desfasurata de cei aproximativ 1.700 de angajati.