Incepand cu luna iulie, gama „Power 4All” de scule electrice de 10,8 volti de la Bosch se extinde cu unealta multifunctionala PST 10,8 LI, ciocanul rotopercutor Uneo si lanterna PLI 10,8 LI. Toate aceste instrumente folosesc bateria reincarcabila „Power 4All” fara fir de la Bosch. 

Produsele din gama de 10,8 volti pot slefui, gauri, insuruba, taia si sunt la fel de fiabile si puternice ca si sculele electrice de mari dimensiuni sau cele cu cablu.

Nou lansata unealta multifunctionala PST 10,8 LI este foarte usor de manuit. Datorita designului compact, PST 10,8 LI poate fi folosit atat ca un ferastrau vertical flexibil, cat si ca un ferastrau normal. Utilizatorul poate schimba lama in doar cateva miscari datorita sistemului SDS: daca dintii cutitului sunt indreptati in partea opusa, PST 10,8 LI poate fi folosit ca un ferastrau pentru a taia ramurile cu o grosime de pana la 30 de milimetri.

Uneo, o alta unealta nou introdusa in gama „Power 4All”, poate gauri, ciocani si insuruba la fel ca modelul predecesor cu 14,4 volti, fiind egala ca putere, dar avand aditional o a doua treapta care furnizeaza o forta si mai mare pentru insurubare.

Lanterna PLI 10,8 LI ofera suficienta lumina pentru diferitele proiecte de tip DIY si rezista pana la 12 ore. Sistemul integrat Power-Led este la fel de luminos precum un led folosit pentru camerele de locuit. Cu o greutate de doar 300 de grame si cu o lungime de 16 centimetri, este foarte usor de transportat.