Incepand cu data de 12 septembrie 2013 clientii Carrefour vor putea cumpara produse bio romanesti in urma unui parteneriat incheiat de companie cu Asociatia Bio Romania.

Produsele se vor gasi in 19 hipermarketuri din tara dupa cum urmeaza: in toate cele opt hipermarketuri din Bucuresti (Carrefour Unirea, Carrefour Militari, Carrefour Baneasa, Carrefour Vitantis, Carrefour Colentina, Carrefour Berceni, Carrefour Orhideea, Carrefour Colosseum), in cele doua hipermarketuri din Iasi (Carrefour Era si Carrefour Felicia) si in hipermarketurile din Brasov, Ploiesti, Constanta, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Buzau si Botosani.

Produsele vor fi comercializate sub un nou brand privat al retailerului “Rodul Bio Romanesc”, cu sigla si motto-urile aferente. “Carrefour, prin acesta noua colaborare cu Asociatia Bio Romania, urmeaza axa strategica diferentiatoare asumata in decursul celor 12 ani de la intrarea pe piata locala, aceea de a dezvolta parteneriate cu producatori romani, in scopul sustinerii comunitatilor locale si a satisfacerii nevoilor clientilor sai”, se arata intr-un comunicat al lantului de hipermarketuri.