Billa inaugureaza maine, 17 octombrie, doua noi supermarketuri in Bucuresti. Unul dintre acestea se afla pozitionat in incinta centrului comercial Cocor, iar cel de-al doilea se va afla in incinta noului mall Promenada, situat pe Calea Floreasca, nr. 246 B.

“Inaugurarea noilor supermarketuri Billa Romania continua strategia de expansiune a retelei de magazine prin care compania ofera clientilor produse de calitate la preturi speciale. Ne bucuram ca putem fi prezenti in doua locatii atat de importante si ne dorim astfel sa oferim serviciile si ofertele noastre unui numar cat mai mare de clienti”, a declarat Sorana Georgia, director general Billa Romania.

Ambele magazine se vor deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casa, clientii Billa vor primi un bon valoric de 10 lei, in perioada 17-23 octombrie.

Programul de functionare al Lidl din Cocor este luni-duminica, intre orele 7:00-22:00, iar Lidl din Promenada va fi deschis luni-sambata, de la 7:00-23:00, iar duminica, de la 7:00-22:00.