LaDoiPasi, programul de franciza dezvoltat de catre METRO Cash&Carry Romania, a ajuns in doi ani la  peste 700 de comercianti care au adoptat modelul de business LaDoiPasi.

In topul judetelor cu cel mai mare numar de magazine LaDoiPasi se numara: Constanta, cu 47 de magazine operationale; Brasov, cu 42 de magazine deschise; Bucuresti si Iasi, cu cate 37 de magazine. Recent, Salaj a devenit cel de-al 41-lea judet in care este reprezentata reteaua LaDoiPasi, cu primul magazin deschis in decembrie 2013.

Reteaua LaDoiPasi le ofera micilor comercianti traditionali sansa de a beneficia de numeroase avantaje care sa ii ajute in cresterea competitivitatii pe piata.

METRO Romania ofera proprietarilor magazinelor LaDoiPasi consultanta in diverse domenii cu impact major asupra dezvoltarii afacerii lor, precum: cursuri de instruire, consultanta pe toata perioada desfasurarii parteneriatului si asistenta in programele de marketing. In plus, METRO Cash&Carry Romania publica in mod regulat brosuri publicitare si promoveaza selectiv produsele proaspete, precum si produsele marca proprie, care aduc un plus in diferentierea acestor magazine in piata si in preferintele consumatorilor finali.