Producatorul de mezeluri Reinert a lansat in luna martie gama „Reinert Felii Fine”, o gama premium de preparate din carne ce nu are in componenta sa alergeni precum: soia, lactoza si gluten.

Primele trei produse din gama „Felii Fine” fac parte din categoria salamuri crud-uscate:  salam Banatean premium 100g, feliat, salam Ardelenesc premium 100g, feliat si salam cu carne de curcan premium 100g, feliat ce nu contine carne de porc).

„Din faza de idee a proiectului am decis ca gama „Reinert Felii Fine” va fi o gama de articole premium ce acopera o sortimentatie diversa de salamuri crud-uscate, sunci fierte si salamuri fierte ce nu contin agenti alergeni cum sunt soia, gluten si lactoza. Pentru a comunica acest lucru consumatorilor am ales o modalitate facila, si anume, pe eticheta am integrat pictogramele care atentioneaza asupra acestor agenti alergeni precum si informatii referitoare la continutul de carne.” a declarat Florenta Dobrin, director executiv al Reinert Romania.

Eticheta informationala vine de asemenea in sprijinul comunicarii complete catre consumatori oferind pe langa lista de ingrediente, valori nutritionale si ponderea acestora in consumul de referinta al unui adult obisnuit.