Lanturile de supermarketuri si hipermarketuri s-au grabit sa se faca vizibile la inceperea noului an scolar, prin varii donatii pentru copii care au nevoie de ajutor si… nu numai.

Batalia pe ghiozdane

Carrefour a impartit 42.000 de pachete cu rechizite

Carrefour Romania a oferit 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.  In perioada 15-26 septembrie, vor fi vizitate toate scolile din cele 16 orase in care exista hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Galati sa primeasca un pachet cu dulciuri si rechizite.

4.200 de ghiozdane echipate cu rechizite au fost donate in toata tara si de Cora Romania

cora Romania a donat 4.200 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la 35 de scoli rurale defavorizate in cadrul celei de-a treia editii a campaniei «Scolile de la tara».
Suma reprezentand contravaloarea totala a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vanzarile produselor marca cora in luna august, la care s-au adaugat contributii de la o parte din furnizorii cora.

Selgros Cash&Carry Romania a oferit 665 de ghiozdane complet echipate

Fiecare magazin Selgros din tara va oferi unei scoli din zona pe care o acopera 35 de ghiozdane, ce-i vor ajuta pe cei mici sa inceapa cu dreptul scoala.

Implicate in acest proiect de sustinere a comunitatii sunt toate cele 19 magazine Romania din Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Arad, Suceava si Constanta.

Cu o parte din acesti copii, Selgros impreuna cu Chef Cezar se vor intalni in programul „Sanatatea incepe din farfurie”, un program educational ce urmareste sa promoveze o alimentatie echilibrata pentru copii. Caravana „Sanatatea incepe din farfurie” va ajunge in luna septembrie, in ultima etapa de anul acesta, in scoli generale din Iasi, Galati, Braila, Constanta si Suceava.