Eugen Petrov este noul proprietar al Domo Retail, retailer  de electronice, electrocasnice si IT&C in urma  unui proces de management buyout prin care a devenit unic actionar al companiei.

Eugen Petrov este cetatean austriac, absolvent al studiilor de master in economie, comert exterior si in domeniul bancar al Eugen PetrovomUniversitatii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili.

In 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al actionarilor si presedinte al Consiliului de Administratie DOMO Retail SA.

Am preluat noua pozitie in cadrul companiei avand o viziune clara asupra perspectivelor DOMO ca principal jucator pe piata de retail din Romania si Sud-Estul Europei. (…) Obiectivul principal pe care mi-l propun ca actionar este sa conduc DOMO catre rezultate financiare pozitive.”, a declarat Eugen Petrov.

„Obiectivul nostru poate fi realizat numai prin imbunatatirea performantelor de afaceri ale companiei, un rezultat direct al imbunatatirii satisfacerii nevoilor clientilor, al unei bune colaborari si a sustinerii din partea partenerilor nostri – furnizori, proprietari, institutii financiare. Misiunea noastra este de a crea o afacere durabila si valoroasa, pe termen lung, alaturi de partenerii nostri”, a continuat Eugen Petrov.