Aurora Shopping Mall Aurora Shopping Mall din Buzau va fi renovat si reconfigurat cu sase milioane de euro, dupa ce a fost achizitionat de catre investitorul NEPI in aceasta vara, potrivit Mediafax. Investitia implica constructia a unui cinematograf si imbunatatirea mixului de chiriasi.

Mall-ul din Buzau a fost deschis in 2008 in urma unei investitii de 25 milioane de euro si are o suprafata inchiribila de 17.900 metri patrati.

“Mall-ul din Buzau are o locatie excelenta, intr-o zona de aproximativ 430.000 de locuitori la o distanta de 45 de minute demers cu masina. Este cel mai mare centru de retail din oras, iar printre chiriasii existenti se numara Altex, Carrefour, Deichmann si New Yorker. Momentan, are o configuratie slaba si un mix de chiriasi neperformant. NEPI intentioneaza sa reconfigureze si sa renoveze acest mall, inclusiv sa construiasca un cinematograf, investitie ce se ridica la aproximativ 6 milioane de euro”, se arata intr-un raport al NEPI remis Bursei de Valori Bucuresti.