Dupa initiativa Carrefour de a lansa un magazin online cu livrare in zona Bucurestiului, continuata de Cora prin comanda online si ridicarea comenzii din Cora Lujerului Bucuresti, un alt lant de supermarketuri verifica potentialul din piata online-ului. Astfel Mega Image a lansat in parteneriat cu eMag o versiune beta de supermarket online. Diferenta este ca livrarea se face  in maximum 24 de ore oriunde in tara.

Mega Image - localitati in care este prezent lantul de supermarketuri august 2014

 

Oferta de produse din momentul lansarii cuprinde peste 7.500 de articole distincte si acopera 170 de categorii specifice unui supermarket.

„Prin lansarea in mediul online, ne extindem strategia noastra de proximitate, astfel incat sa raspundem nevoilor clientilor nostri si sa le oferim cea mai buna oferta de produse de calitate din care isi pot face cumparaturile intr-un mod rapid si simplu. Noul supermarket online va duce la un nou nivel experienta pe care o oferim consumatorilor, iar solutiile de livrare vor aduce un beneficiu imediat acestora prin timpul redus alocat cumparaturilor”, a afirmat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

“Prin functionalitatile specifice ale sectiunii Supermarket, personalizam cumparaturile recurente. De exemplu, functia repeta comanda tine minte ce isi doreste fiecare client sa aiba in cosul sau de cumparaturi curente si ii permite astfel sa-si faca foarte usor si rapid aprovizionarea”, Violeta Luca, Vicepresedinte si Director Executiv eMAG.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov. Lista punctelor dedicate de livrare din Bucuresti si Ilfov poate fi gasita aici (https://www.emag.ro/supermarket/servicii).

Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate catre mai multe adrese, asa incat o singura persoana poate sa faca aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din acelasi oras sau de oriunde in tara. Astfel, cei care doresc sa le fie aproape celor dragi, care au nevoie de o atentie sporita si de sprijin, le pot trimite produsele necesare direct acasa.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online.

La inceptul anului si Selgros Cash&Carry Romania a urmat trendul hipermarketurilor care au lansat magazine online, initiand un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket.ro in urma caruia peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare comercializate de catre Selgros pot fi  achizitionate online si livrate direct cumparatorilor, in 24 de ore.