In Iulius Mall din Cluj Napoca ‪s-a deschis al doilea magazin Dressing Room‬ care cuprinde creatiile a 13 designeri a caror vis este sa creeze un brand de top.

Dressing RoomIn magazin se gasesc rochii de gala, casual, pentru ocazii speciale sau de zi cu zi, paltoane, pardesie, sacouri, jachete, fuste, accesorii pentru fetite, domnisoare, doamne. In plus, magazinul va cuprinde diverse articole pentru fetite (rochite, fustite, tutu) pentru diferite evenimente si sarbatori din viata lor, incepand de la botez, zile de nastere, diverse ocazii.

Colectiile sunt semnate de Diana Barbur, Amalia Buie, Gabriela Olar, Camelia Roatis, Stefania Olariu, Maia Ratiu, Laura Ion, Mihaela Todor, Maria Burnette, Laura Ciobanu, Alexandra Nagy, Stefania Patcas si nu in ultimul rand Tabita Gliga.

“Magazinul va reprezenta Dressing Room-ul de lux al unei doamne care iubeste hainele si stie cat de important este sa detina o garderoba in care sa regaseasca tot ce isi doreste pentru a se imbraca in viata de zi de zi sau la un eveniment special”, a declarat designerul Diana Barbur.

Primul magazin Dressing Room a fost deschis la Lotus Center Oradea in aprilie 2013 si s-a bucurat de succes, motiv pentru care detinatorii au decis sa se extinda. “Lumea a inceput sa ne cunoasca cu timpul si sa aleaga vestimentatia in functie de stilul fiecarui designer”, a declarat designerul Diana Barbur.