Buyerii de fashion intalnesc show-room-ul viitorului la Tommy Hilfiger

Brandul american de fashion Tommy Hilfiger a deschis pentru buyerii sai primul show-room digital in Amsterdam. Acesta are un design simplu si a implicat o investitie mult mai mica pentru prezentarea noilor produse ale brandului catre clientii business.

TommyIn mod normal, clientii Tommy Hilfiger trebuiau sa mearga in show-room-uri si sa petreaca mult timp pentru a-si selecta hainele. In cazul show-room-ului din Amsterdam buyerii trebuiau sa treaca prin mai multe etaje pentru a vedea toate colectiile, procesul de selectie fiind dificil.

Showroomul digital schimba situatia, clientii business (buyerii) avand la dispozitie o singura camera cu o masa mare de conferinta, ecrane enorme si ecrane touchscreen.  Ecranele enorme permit clientilor sa vizualizeze colectia rapid si sa-si selecteze produsele. Clientii primesc de asemenea Ioad-uri pentru a urmari mai in detaliu colectia.

“Am creat acest sistem in-house pentru care am lucrat doi ani. Cu ajutorul acestuia a scazut timpul procesarii comezilor cu 25% si, de asemenea, am redus spatiul fizic al showroom-ului si implicit costurile. Mai mult, nu mai trebuie sa producem mostre pentru toate cele 30-40 de show-room-uri din toata lumea: un singur produs va fi suficient pentru fotograful nostru, iar copiile digitale vor pleca catre show-room-urile noastre. Vom economisi mult timp si multi bani”, a declarat CEO-ul Daniel Grieder.

Amsterdam este primul showroom care primeste aceasta tehnologie dar, in urmatorii 2-3 ani,  toate show-room-urile brandului vor fi echipate cu aceeasi tehnologie. Grieder a promis, de asemenea, ca va lansa magazinul viitorului in urmatoarele 12 luni.

 Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved