Retailerul electroIT Domo isi extinde conceptul de Pop-up store in Calarasi.

Magazinul, ce se va deschide vineri pe 27 februarie, permite posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmand a-l primi la domiciliu in decurs de 24 de ore.

Domo GiurgiuSituat in incinta parcarii Kaufland, magazinul, care va functiona dupa un program prelungit, va comercializa o gama atent propusa de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri si accesorii, adaptata exigentelor consumatorilor locali si actualizata permanent.

Domo Pop-up va pune la dispozitia clientilor si terminale speciale pentru plata utilitatilor, reincarcare electronica si rovinieta.

”Noul magazin Domo Pop-Up aduce mai aproape de consumatorii din Calarasi un concept propriu de retail IT&C, care vine in intampinarea nevoii acestora de a fi conectati la mobilitatea si ofertele tehnologiei de ultima generatie”,  a declarat reprezentantul Domo.

Magazinul din Calarasi se inscrie in strategia companiei Domo de expansiune a retelei de magazine inspirate de conceptul Pop-up, care a debutat cu inaugurarea de la finalul anului trecut, din incinta Kaufland Colentina din Bucuresti. Aceasta a fost continuata la inceputul lui 2015 cu deschiderea magazinelor din Odorheiu-Secuiesc, Giurgiu, Resita si Caransebes.