In incinta centrului comercial Iulius Mall din Cluj s-a deschis magazinul de produse fashion de lux SOLE Luxury Boutique.

Magazin SoleIn cei 40 de metri patrati se gaseste o colectie exclusivista de produse premium precum parfumuri, genti, cosmetice, ochelari de soare, gadgeturi si accesorii tech ale brandurilor Bvlgari, Dolce&Gabbana, Armani, Prada, Gucci, Hugo Boss, Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Investitia pentru acesta s-a ridicat la aproximativ 150.000 euro, suma ce a inclus si stocul initial de produse.

SOLE a inaugurat la finele anului trecut un magazin 360°, in Baneasa Shopping City din Bucuresti, si un magazin boutique, in orasul Nurnberg, Germania.

„Planurile noastre de viitor vizeaza o extindere treptata in cele mai mari orase din Romania”, a declarat Angela Tiboc, director al diviziei de Fashion & Lifestyle a SOLE.  „Pana la finele anului avem in plan inaugurarea a cel putin alte doua magazine de acest tip in marile orase din tara si tintim atat spatii in centre comerciale, cat si spatii stradale care sa ne asigure vizibilitate in randul consumatorilor carora ne adresam”, a completat Angela Tiboc.