Liebrecht & wooD a inceput remodelarea  parcului de retail aflat in zona de vest  a Bucurestiului – West Park, ce include si singurul centru outlet din tara. Renovare si chiriasi noi.

West Park

Astfel o unitate cu o suprafata de 4.228 metri patrati a fost complet renovata si  gazduieste magazinul multi-brand de electronice si electrocasnice DOMO .

In plus, un magazin de mobilier si decoratiuni interioare cu design Italian, Casa Convenienza, cu o suprafata de 1.050 metri patrati se va deschide in luna mai.

Construit in 2008-2009, West Park cu peste 74.5000 mp include Fashion House Outlet Centre, cu o suprafata inchiriabila de 20.300 metri patrati, magazinul de mobila si decoratiuni interioare Kika, magazinul de bricolaj Hornbach si magazinul de decoratiuni pentru casa Proges.West Park

Si outletul din cadrul parcului de retail a suferit modificari de chiriasi. In ultimele sase luni, Liebrecht & wooD Group a atras opt noi chiriasi: Guess, Mustang Jeans, Intimo, Cielo Venezia, Faith by MD, Nissa, Napoleoni si TED’s.