Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, lanseaza Gerovital H3 Derma+ Sun, o gama de  8 dermatocosmetice cu protectie solara fara parabeni, coloranti sau oxibenoza.

Noua linie de protectie solara Gerovital H3 Derma+ Sun are la baza o formula  pe baza de ulei natural eco-certificat Inca Omega bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali ce protejeaza pielea impotriva efectelor radicalilor liberi.

gerovital sun

Uleiul Protectie Solara SPF 10 contribuie direct la refacerea stratului superior al pielii, mentinand elasticitatea acesteia. Uleiul natural Inca omega impreuna cu uleiul de masline din componenta lui asigura un efect antioxidant, regenerant, revitalizant pe durata intregii zile. In plus, acesta este rezistent la apa, avand o textura usoara si placuta la atingere.

Fluidul Protectie Solara SPF 20 are efecte antioxidante ce lupta direct impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi, protejand pielea impotriva radiatiilor ultraviolete si prevenind aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare.

Laptele Protectie Solara SPF 30 asigura o protectie antioxidanta prin contracararea efectelor distructive ale radicalilor liberi formati sub actiunea radiatiilor UV.

– Avand la baza aceleasi ingrediente ca Laptele Protectie Solara SPF 30, Laptele Protectie Solara SPF 50 este conceput special pentru o piele sensibila, diferenta constand intr-un factor de protectie mai ridicat impotriva radiatiilor solare si o hidratare mai intensa.

Crema de Fata Anti-imbatranire SPF 50 contribuie direct la prevenirea eventualelor intolerante solare, a petelor pigmentare sau a unor afectiuni mai puternice ce pot agrava o boala cutanata a pielii prin expunerea acesteia la soare. De asemenea, untul de cacao din componenta ei hidrateaza intens pielea, lasand o textura usoara si fina.

Crema Protectie Solara Copii SPF 50 este adapatata pielii sensiblie a copiilor oferind o protectie ridicata si echilibrata inclusiv pentru pielea bebelusilor. De asemenea, prezenta filtrelor solare minerale si organice de ultima generatie in componenta cremei mentine sanatatea pielii, reducand cantitatea de radiatie absorbita de aceasta prin expunere la soare.

Lotiunea Calmanta dupa Plaja asigura calmarea si regenerarea pielii inrosite in urma supraexpunerii la soare. Cu o formula usoara, non-grasa, aceasta patrunde rapid in piele, avand proprietati antiinflamatorii, calmante si regenerante. Gelul reparator dupa plaja este atat pentru fata, cat si pentru corp si are functia de a reface pielea deshidratata in urma agresiunii radiatiilor UV, calmand arsurile si diminuand rapid senzatiile de disconfort date de acestea.