Compania „Ana si Cornel” va deschide noi standuri in zonele comerciale din pietele agroalimentare din Iasi si Brasov pentru desfacerea produselor congelate, dar si a preparatelor din carne.

Ana si Cornel Un astfel de spatiu functioneaza in Ploiesti inca din 2003, iar vanzarile ridicate au dus la aceasta decizie de extindere in orase precum Targoviste, Bacau si Bucuresti.

Cu o suprafata de aproximativ 80 mp, fiecare stand ofera oportunitatea de achizitie en gros si en detail, reprezentand o solutie viabila atat pentru consumul zilnic, cat si pentru clientii specializati, ce isi doresc sa cumpere cantitati mai mari.

“Demararea proiectului standurilor in martie 2015 a reprezentat inca un pas in acest sens, iar raspunsul pozitiv primit din partea lor, cat si vanzarile in crestere de la o luna la alta, ne arata ca a reprezentat alegerea corecta. Pe viitor avem planuri de implementare a acestui concept de vanzare in Brasov si Iasi. In plus, decizia guvernamentala de micsorare a TVA-ului de la 24% la 9% incepand din aceasta luna, va conduce la beneficii pe termen lung, atat pentru companie, cat si pentru intreaga piata de carne, determinand cresterea competitivitatii, a interesului clientului pentru produse de o calitate superioara, dar si reducerea evaziunii fiscale. Hotararea ne-a oferit incredere si a determinat cresterea investitiilor.” a declarat Carmina Paraschiv, director general la „Ana si Cornel”.