Mega Image a inaugurat pentru corporatistii din zona Barbu Vacarescu un magazin langa statia de metrou Aurel Vlaicu de 1.500 mp. Sortimentatia ia in considerare persoanele cu bugete mai ridicate decat media, foarte atente la ceea ce mananca, la calitate si diversitate.

Mega ImageMega Image  Barbu Vacarescu reuneste in aceeasi locatie o gama larga de produse in raioane, precum: Equilibrium Health & Wellness, o sortimentatie atent selectionata din concept corner-ul Wine Gallery, o oferta extinsa de fructe si legume, specialitati si carne premium.

Concept cornerul Equilibrium Health & Wellness disponibil in noul magazin aduna laolalta produse destinate celor care isi doresc un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural. Produsele alimentare dacopera o gama variata de produse bio si raw-vegan, de la seminte, germeni si fainuri la vinuri cu continut mic de sulfiti, produse de nutritie sportiva si suplimente alimentare.

Raionul de fructe exotice dofera rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si chayote, ginseng, conopida violet, rosii kumato sau flori comestibile.

La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia clientilor pentru transarea sau tocarea carnii pe loc. Specialitatile de la vitrina de carne includ steak mistret, steak cerb, vita. De asemenea,  cele mai bune branzeturi si mezeluri internationale sunt acum la indemana consumatorilor.

La Mega Image Barbu Vacarescu se gasesc mixuri de condimente ce redau aromele specifice unor bucatarii exotice consacrate (indiana, chinezeasca, indoneziana, arabeasca, sud-americana, nord-africana).

In selectiile de bere premium si vinuri internationale se regasesc produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta.