Marele producător de lenjerie intimă și articole vestimentare Triumph intră pe piața locală de outlet-uri prin deschiderea unui magazin în cadrul Fashion House Outlet din București.

Prezent în peste 120 țări, Triumph reprezintă una dintre cele mai renumite mărci de lenjerie intimă din lume. Compania a închiriat o unitate de 104 mp în outlet-ul din partea de vest a Capitalei. Acesta este al 4-lea brand care se alătură proiectului Fashion House de la începutul anului, după nume precum Sport Vision, Issimo Home și R&R Boutique.

Triumph lenjerie

“În ultimele 15 luni, au fost semnate sau extinse contracte de închiriere cu 15 retaileri”, a declarat Sorin Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD România și Fashion House Outlet Centre București.

Fashion House Outlet Centre București a obținut rezultate bune în 2015 – vânzările totale realizate în cadrul centrului au urcat cu până la 20% lunar, conducând la o creștere anuală de 10,5% față de anul precedent. Rata de conversie (ponderea cumpărătorilor în numărul total de vizitatori) s-a majorat cu 23,8% față de 2014.

Deschis în 2008 în cadrul parcului de retail West Park, Fashion House Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de Fashion House Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Fashion House Outlet Centre are o suprafață totală de 16.000 mp și găzduiește 70 de magazine, un food court și o parcare cu 2.150 locuri. Printre chiriași se numără: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant.

Fashion House Group, pe scurt

Fashion House Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european dar şi cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE și Rusia. FHGR a dezvoltat și gestionează 5 outlet-uri sub brand-ul Fashion House Outlet Centre în Polonia, România și Rusia, având o suprafață închiriabilă totală de circa 100.000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

Fashion House Group este specializată în dezvoltarea și administrarea centrelor de tip outlet şi face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară înființată în 1991.