Flanco Retail a inaugurat luna trecută trei noi magazine, având ca obiectiv acoperirea nevoilor pieței maramureșene. Astfel, noile magazine au fost deschise în municipiile Baia Mare și  Sighetu Marmației, respectiv orașul Vișeu de Sus. Noile magazine Flanco se înscriu în planul de expansiune puternică a retailerului, care și-a propus să ajungă la o rețea de 130 de spații până la finalul anului. Cota atinsă în prezent este de 113 magazine.

„Ne-am propus ca anul acesta să ajungem și în orașele medii și mici din țară, pentru a aduce mai aproape de clienți produsele și serviciile pe care și le doresc și pe care le vor putea testa, oferindu-le o experiență de cumpărare peste așteptări celor care trec pragul magazinelor noastre”, spune Bogdan Dîrjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail. „Luna aprilie a fost dedicată Maramureșului, astfel că am deschis cel de-al doilea magazin din Baia Mare, dar și alte două în apropiere, în Vișeu de Sus și Sighetu Marmației, pentru a răspunde solicitărilor și nevoilor pieței din zonă”, a mai declarat oficialul companiei.

Cele trei magazine maramureșene aduc echipei Flanco Retail 24 de noi colegi. „Continuăm să investim în creșterea numărului de consultanți de vânzări și în training-ul acestora, pentru că vrem să fim la înălțime prin serviciile noastre de consiliere în magazin, indiferent de orașul în care ne aflăm. Suntem convinși că un client care alege informat este un client mulțumit pe termen lung, care va reveni în magazin pentru sfaturile colegilor noștri”, a mai spus Dîrjan.

Flanco, crestere produselor cu mobilitate

Cel de-al doilea magazin deschis în Baia Mare este localizat în centrul comercial Gold Plaza și are o suprafață de vânzare de 800 de metri pătrați, în timp ce magazinele din Sighetu Marmației și Vișeu de Sus sunt poziționate stradal, pe arterele comerciale importante ale orașelor.

Clienții celor trei magazine vor beneficia de întreg pachetul de servicii pus la dispoziție de Flanco, de la soluții de finanțare avantajoase și carduri de fidelitate Mereu Flanco, până la livrarea la domiciliu și Garanția All Inclusive.

Flanco a început anul 2016 cu 100 de magazine în țară, cele 14 magazine noi deschise în primele patru luni ale anului depășind numărul de deschideri din întreg 2015. Compania și-a planificat pentru anul acesta investiții de 12 milioane de lei, care să acopere atât extinderea în teritoriu, cât și optimizarea platformelor IT și a website-ului Flanco.ro.