Rețeaua Profi continuă să se extindă. S-au deschis astfel noi magazine în municipiile Iași, Piatra Neamț, Buzău, precum și în localitățile Ghimpați din județul Giurgiu și Tămășeni din Neamț. 

Pentru ieșeni, inaugurarea noului magazin Profi înseamnă că rețeaua retailerului are acum nu mai puțin de 13 unități în orașul lor. Noul magazin ieșean funcționează pe strada Canta nr. 41, în format City, ridicând la 94 numărul unităților din acest fel (la nivel național). Suprafața sa totală este de 334 m2 din care suprafața de vânzare ocupă 265 m2.

profi-iasi-canta-city

Unitatea din Piatra Neamț se află în Complexul Comercial Pietricica din Piața M. Kogălniceanu. Aceasta funcționează în format Standard, cu o suprafață totală de 554 m2 din care sala de vânzări este de 426m2.

profi-piatra-neamt-kogalniceanu

Magazinul deschis în Buzău este al treilea Profi din municipiu și se află pe strada Unirii, la parterul blocului nr. 6. Magazinul în format Standard are o suprafață totală de 529 m2 din care suprafața de vânzare ocupă 473 m2.

profi-buzau-unirii

Unitățile din Ghimpați și Tămășeni sunt operate în format Loco. Cea din Ghimpați, județul Giurgiu se află pe Șoseaua DN 6 București-Alexandria, nr.141 și se întinde pe o suprafață totală de 341 m2, din care suprafața de vânzări acoperă 229 m2. La rândul său, unitatea din Tămășeni, județul Neamț, se află pe strada Unirii nr. 167 și are o suprafață totală de 356 m2 din care spațiul de vânzări este de 242 m2.

profi-tamaseni-loco-1

Prin cele 484 de magazine prezente în 244 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.