Single Malțul Glenfiddich, platformă pentru bărbații cu spirit liber

Cel mai premiat Single Malț din lume, Glenfiddich, a creat în România un spațiu virtual unde să fie nominalizați și apreciaţi public bărbații care merită statutul de Maverick.

Prin intermediul platformei https://maverickspirit.ro/, comunitățile a 7 persoane pe care Glenfiddich îi consideră demni de statutul de Maverick, au putut la rândul lor să propună poveștile unor bărbați care reprezintă spiritul Maverick Glenfiddich și să voteze exemplul pe care il consideră cel mai potrivit și mai impresionant în acent context.

Să amintim că, aflat în portofoliul producătorului scoțian de whisky William Grant & Sons, Glenfiddich este cel mai bine vândut single malț în România și cel mai premiat single malț la nivel global. Distileria Glenfiddich este cea despre care se poate spune că într-un fel a schimbat lumea whisky-ului în anul 1963, când a produs single malțul.

Alexandrion Grup România este cel mai mare importator de single malț din România și unic importator al produselor William Grant & Sons pe piața locală.

Despre Alexandrion Group:

 Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2018 All Rights Reserved