REWE România continuă planul de extindere. Reţeaua a deschis azi un nou magazin Penny Market în Mangalia şi ajunge la 225 de unităţi în România.

Cel de-al doilea magazin Penny Market din Mangalia este amplasat pe strada Oituz, nr. 81-83, are un spațiu de vânzare de 854 mp și o echipă de 16 angajați. Noul magazin dispune și de un număr de 48 de locuri de parcare.

Şi acest Penny Market din Mangalia are acoperișul este verde (vezi foto mai sus). Este cel de-al doilea magazin de acest tip Penny, primul magazin cu acoperiș verde fiind în Agigea.

Aceste acoperişuri verzi vin cu un consum redus de energie, reținerea unei cantități importante de apă pluvială, dar și reducerea zgomotului și a efectului de insulă urbană.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 225 de magazine Penny Market la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.