Grupul LPP, care deţine Reserved, unul dintre cele mai populare branduri de modă din Europa, a deschis primul magazin din Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova, la parter.

Lansarea noului magazin a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie.

„Ne doream de multă vreme să ajungem mai aproape de craioveni și ne bucurăm să anunțăm inaugurarea primului nostru magazin Reserved din acest oraș. Reserved este un brand care se adresează întregii familii, având colecţii atât pentru femei, bărbaţi, dar şi copii”, a declarat Alina Bistreanu, Director General LPP România.

Aflat pe o suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi, magazinul Reserved din Craiova găzduiește toate conceptele cunoscute ale brandului: liniile dedicate femeilor – Office, Street Fashion, Young; liniile pentru bărbați – City, Casual, Young și categoria Kids.

În plus, în noul magazin, pe lângă oferta variată de haine şi accesorii, craiovenii vor găsi şi colecții limitate, informaţii despre ultimele tendințe, recomandări de stil și piese exclusiv sezoniere.

Alături de Reserved, grupul LPP anunţă deschiderea, în acelaşi centru comercial, a magazinelor Sinsay, Crop, House. LPP, care deţine peste 1.700 de magazine în Europa, are planuri de extindere pentru anul următor.

Despre Reserved

Reserved are deja peste 500 de magazine în estul şi centrul Europei.

În magazine ajung modele noi la fiecare trei săptămâni. Caracterul versatil al vestimentaţiei Reserved este redat de trei linii principale ale fiecărei colecţii. Street Fashion exprimă tendinţele actuale în stilul urban și este dedicat tinerilor moderni, activi. Linia Modernă este axată pe simplitate și combină chic-ul atemporal cu eleganţa modernă. YFL Young Fashion Lab reprezintă individualitatea, invitându-te să combini stilul personal cele mai recente tendinţe. Reserved Copii  oferă haine confortabile, accesorii și încălţăminte pentru copii și adolescenţi cu vârste cuprinse între 0-14 ani.